Leer snel setup & beheer van omgevingen met Packer, Vagrant, Virtualbox & Docker–Oracle Developer Meetup August 23rd 2018 Utrecht

image

Leer slim beheer van PoC | Demo | Studie | ontwikkel| speel-omgevingen met Packer, Preseed, Vagrant, Virtualbox, Docker

Spreker: Maarten Smeets, Oracle ACE & Senior Development Consultant (AMIS)

Benodigd: enige ervaring met command line tools, Virtual Machines en Linux is gewenst; breng in elk geval je laptop mee voor het hands on deel van de sessie. Als ontwikkelaar heb je naast je reguliere werk regelmatig behoefte aan een omgeving voor bijvoorbeeld zelfstudie, uitproberen van nieuwe tools of het uitvoeren van een PoC. Soms is de omgeving alleen voor jezelf maar in andere gevallen wil je deze ook eenvoudig kunnen delen zoals bijvoorbeeld voor het geven van een training. Voor deze omgeving heb je veelal specifieke wensen. Je wilt flexibele zijn en snel up en running. De mogelijkheid hebben de omgeving opnieuw op te bouwen zonder al te veel moeite. Bij voorkeur wil je deze lokaal draaien op je laptop, maar dan wel op zo’n manier dat deze goed geïsoleerd is van al je andere tools en omgevingen. Nadat je ermee klaar bent wil je deze kunnen opruimen zonder blijvende vervuiling op je laptop. Details van de installatieprocedure ben je veelal niet in geïnteresseerd.

For details please visit the registration page here.

For additional local Meetups please see here.

Developer Partner Community

For regular information become a member in the WebLogic Partner Community please visit: http://www.oracle.com/partners/goto/wls-emea ( OPN account required). If you need support with your account please contact the Oracle Partner Business Center.

Blog Twitter LinkedIn Forum Wiki

Technorati Tags: PaaS,Cloud,Middleware Update,WebLogic, WebLogic Community,Oracle,OPN,Jürgen Kress

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.